De beste online spillene

Hva er vel bedre enn å sette seg foran skjermen og spille et dataspill online i fred og ro? Vi tok en titt på noen av de beste online spillene akkurat nå, som du absolutt bør teste ut.Online Game_118184293

Eventyr og strategispill

Få spill får deg i så dyp konsentrasjon som akkurat strategispill. Dette er de tre beste strategispillene du kan spille online:

Legends of Honor

I spillet Legends of Honor tar vi turen tilbake til middelalderen, hvor du skal bygge opp en by og krige mot dine nabobyer. Spillet er gratis å spille og ønsker du å spille dette spillet, er det bare å registrere seg på spillets hjemmeside.

Games of Thrones

Den populære tv-serien og bøkene har endelig også fått sitt eget spill. Dette er en spilleautomat, med et spennende tema og flere helt unike bonusfunksjoner. Spillet har også en free spins-funksjon du neppe har sett lignende til tidligere.

Sportsspill

Hva med å forsøke seg som manager i Premier League, eller forsøke å vinne et billøp? Dette er nettets mest populære spillsider akkurat nå innenfor sport:

Football Manager

Ikke alle vet at man også nå kan spille Football Manager på nett, uten å laste ned noen plasskrevende programvare. Spillet er verdens mest populære managerspill, hvor det er du selv som styrer taktikken og kampplanen, i håp om å vinne de gjeveste titlene i fotball.

Motor Racing

Denne typen spill finnes på en morsom nettside med ulike spill, hvor du skal konkurrere i bil og motorsykkelløp. Du kan styre for eksempel motorsykkelen som Batman eller være en apekatt. Dette er en humoristisk, men også veldig underholdende og engasjerende nettside som passer for alle aldre.

Dyrespill

Søte hundevalper eller katter er alltid populært. Dette er nettsiden som gir deg alt det beste av dyrespill på nettet: Y8. Istedenfor å lete etter de mest populære spillene, har man også her valgt å samle alt på en og samme nettside. Her finner du klassiske spill som Puppy Care og Fish Eat Fish.